menu close menu

Overnachten

Geijsteren is een gastvrij dorp. Of u nou alleen komt, met uw gezin of met de hele school, iedereen is welkom. Er is ruime keuze in overnachtingsmogelijkheden, van groepsaccomodaties tot b&b’s, voor (bijna) ieder budget.

Kamperen

foto's website camping 1

Precies op de grens van het gastvrije Limburg en Brabant ligt camping Landgoed Geijsteren. Het is onderdeel van 700 hectare groot Landgoed Geijsteren. Het natuurkampeerterrein heeft 60 kampeerplaatsen, verdeeld over verschillende velden.

Camping Landgoed Geijsteren

Kampeerboerderij Nieuwenhof

Kampeer boerderij op de traditionele manier.

 

Overnachten

Groepsverblijf en B&B de Jonkhof

De Jonkhof is een, compleet verbouwd groepsverblijf in een oude boerderij. Het verblijf is gelegen op een in bedrijf zijnde boomkwekerij in het landelijke Geijsteren, vlakbij uitgestrekte bossen en de Maas. Het verblijf is eigentijds en fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. En is geschikt voor verblijf van groepen tot 20 personen, eventueel uit te breiden naar 24 personen wanneer u het bakhuuske erbij boekt.

Groepsverblijf en B&B Spraelandhof

Deze nieuw gebouwde boerderij uit 2012 is gelegen aan de rand van Oostrum en grenst aan Landgoed Geijsteren. Spraelandhof heeft een authentieke uitstraling en is van alle gemakken en luxe voorzien. De boerderij is geschikt voor groepen tot 20 personen en is op de begane grond ook ingericht voor mindervaliden. Wanneer de beschikbaarheid het toelaat  kunnen de kamers apart gehuurd worden t.b.v. Bed & breakfast.

Bed & Breakfast Kei Moj

Kei Moj bestaat uit 3 slaapkamers, waarvan 2 twee-persoons bedden en 1 kamer met een één persoons bed. Tevens is er een gezamenlijke keuken. De slaapkamers beschikken alle 3 over een eigen douche, toilet en wasbak.

Groepsverblijf en B&B de Lindenhof

Voor een gezellig verblijf met uw vrienden of een samenzijn met uw geliefden is Groepsaccommodatie en Bed & Breakfast De Lindenhof een perfecte keuze. Houdt u daarbij ook van het buitenleven en kunt u genieten van mooie vergezichten of vindt u het fijn om een vuurtje te stoken? Dan bent u de perfecte gast bij De Lindenhof.
Ook is De Lindenhof een mooie plaats voor een zakelijke bijeenkomst, denk bijvoorbeeld aan een teamuitje.