menu close menu

Eten en drinken

Waar een klein dorp groot in kan zijn. Terwijl de laatste winkel in de in jaren ’70 van vorige eeuw sloot, heeft Geijsteren altijd een groot aantal horecagelegenheden gehad. Vandaag de dag heeft het dorp 1 restaurant, 1 eetcafé en een feestzaal met keuken, waar ook de bewoners van het dorp heel graag komen. Die adressen willen we best met u delen. 

DSCF6990

Restaurant Hoeve de Boogaard

Hoeve met daarin een  Frans getint, modern gevoerd restaurant. ’s Zomers kunt u ook terecht op het terras op de ommuurde binnenplaats, vol bloemen. ’s Winters brandt binnen gezellig de haard.  In de keuken van De Boogaard wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit eigen tuin en de regio.

t-trefpunt

Eet- en Drinkcafé ’t Trefpunt

Genieten van koffie + Limburgse vlaai, mooie bieren, lunch en diner in een huiselijke sfeer – binnen of buiten op het (grotendeels)overdekte terras. Dit allemaal midden in het dorp aan het plein naast de kerk. Bij Eet- en drinkcafé t Trefpunt.

Rose cottage

Streekproducten

Restaurant Of Course

Op het bosrijke landgoed Geijsteren, nabij Venray, vindt u de mooiste golfclub van Limburg, misschien zelfs van Nederland!
De “horeca” op Golf- en Countryclub Geijsteren is vanaf 1 januari 2019  in handen van Iris en Koen,
beiden reeds 10 jaar werkzaam op deze prachtige club. Zij staan voor een warme, huiselijke sfeer waar leden zich thuis en gasten zich meer dan welkom voelen. Voor, tijdens en na het golfen kunt u Bij “Off Course” genieten van heerlijke verse broodjes, diverse snacks, uitgebreide diners en van uitstekende service. Bij mooi weer serveren wij uw drankje/maaltijd op het riante terras met uitzicht op diverse holes.